"NIS šansa" za mlade Zrenjanina

Bez autora
Jun 13 2014

Grad Zrenjanin i NIS potpisali su danas Sporazum o utvrđivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji projekta "NIS šansa 2014". Sporazum su potpisali gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak i zamenik generalnog direktora- direktor Funkcije za organizaciona pitanja NIS-a Andrej Šibanov.Prema sporazumu NIS-a i grada Zrenjanina, planirano je zapošljavanje 19 kandidata sa visokom stručnom spremom i 5 kandidata sa srednjom stručnom spremom, koji će na ovaj način imati priliku da odmah po završetku školovanja počnu da rade i steknu prva profesionalna iskustva u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu.

"NIS šansa" za mlade ZrenjaninaGrad Zrenjanin i NIS potpisali su danas Sporazum o utvrđivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji projekta "NIS šansa 2014". Sporazum su potpisali gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak i zamenik generalnog direktora- direktor Funkcije za organizaciona pitanja NIS-a Andrej Šibanov.

Prema sporazumu NIS-a i grada Zrenjanina, planirano je zapošljavanje 19 kandidata sa visokom stručnom spremom i 5 kandidata sa srednjom stručnom spremom, koji će na ovaj način imati priliku da odmah po završetku školovanja počnu da rade i steknu prva profesionalna iskustva u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu.
Po ovom programu će kompanija do kraja godine zaposliti oko 150 mladih stručnjaka.

Šansa za mlade je simbol novog početka, započinjanje nove životne etape i korak napred u budućnost. Biti učesnik u tome, za nas je čast i zadovoljstvo. Kao društveno odgovorna kompanija, NIS na brojne načine ulaže u mlade kroz projekte "Energija znanja" i "NIS šansa", jer verujemo da ulaganjem u obrazovanje na najbolji mogući način investiramo u našu kompaniju i u ovu zemlju.

Program zapošljavanja mladih počeo je 2010. godine državnim programom "Prva šansa" koji je 2012. izrastao u program naše kompanije "NIS šansa", mnogo većih razmera i kreiran u skladu sa našim poslovnim potrebama. Ovim programima je zaposleno više od 670 diplomaca i srednjoškolaca, kojima se pružila prilika da prve korake u karijeri započnu u jednoj od najuspešnijih kompanija u regionu.

Program "NIS šansa" se realizuje kroz sporazumsku saradnju sa lokalnim samoupravama i Autonomnom Pokrajinom Vojvodinom, a u procesu privlačenja kandidata podršku pružaju univerziteti, srednje škole, nacionalne službe za zapošljavanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik